Sunday, December 16, 2007

KLAR FÖR JULSHOPPING ?


Tillhör Du Pankor&Pankisar på Stan?

Ur gratis-tidningen METRO (ett av de självklara valen):

Rubrik (11 dec); PANK?HÄR ÄR TIPSEN SOM RÄDDAR JULEN

Några av Elle/Cafe´ redaktionens val:
(Under 100 kronor)

Mari Janson, redaktionschef:
"Ett biobesök eller en riktigt spännande deckare i pocket. Helst Jo Nesbö, min nya favorit"

(Till mig själv)

Jenny Fredriksson, moderedaktör:
"Bubbelbad med extra bubblor från franska L´Occitane."
Emma Aspelin, koordinator:
"Inramade teckningar från barnen värmer länge."

ZAGOLANDET kommenterar; Billig pocket behöver inte vara nytillverkad, här går det att fynda i många lådor. Extra bubblor låter som ett riktigt Zagolandet-förslag, men på franska låter det dyrt. En långtidsflaska Yes blir billigare. Redan ett badkar fyllt med vatten är lyxkonsumtion. När det gäller teckningar, det är även rofyllt och kul att teckna själv, experimentera, som i PHOTO-SHOP. Du måste inte ge bort allt. När det gäller biobesöken, kan man spara in en del genom en promenader i förorten. Allt finns redan där; crime&passion&action.... mystiska hundar. Internationell miljö. Riktiga dofter. En av smällare och raketer rökfylld trappuppgång, krutstanken som ligger ännu kvar nästa dag,.......du är den allergiske hjälten som i verkligheten står på de sotiga fläckarna, vill att de skyldiga skall......, finns det en koppling till de där äldre som tände på skolan och bilarna? - är mer än Sandrews kan erbjuda

Rubrik (14 december); HÄR ÄR KÄNDISARNAS BÄSTA JULKLAPPSTIPS


Pernilla Andersson, sångerska, låtskrivare och producent;
Teknikpryl; "En miljöbil"

Susanne Sjöström, TV3:s "Ensam mamma söker";
Inslagning; "Ikeas bruna papper".

ZAGOLANDET kommenterar; Miljöbil? Aj, aj, vem har råd med det. Många parkeringsplatser, i alla fall i vissa stadsdelar, erbjuder billiga engångsbilar, med tydligt försäljningspris angivet. Det finns vanligen rätt många märken att välja emellan. Även om det är frågan om engångsbil, handlar det här om extrem lyx.

Ikeas bruna papper är ett utmärkt förslag, säkerligen byggd på vis erfarenhet, fint förslag Ensamma mamman, men det gäller då att bo i närheten. Man kan mycket väl lägga sina presenter i en plastkasse, smyga in, och slå in dem, likaväl hos Coop eller Ica-Maxi.

Tips; välj smått. En citron rullas lätt in i en glad servett. Några droppar ur en pressad frukt gör sig bra i ett glas kallt vatten, som i sin tur är ett tecken på välfärd.

No comments: