Monday, August 07, 2006

ÄR VI EROTISKT OINTRESSERADE ??


VA......ÄR VI EROTISKT OINTRESSERADE ?

Nå – riktigt så illa är det förstås inte – när man ser närmare efter. Det finns faktiskt flera lägenhetstyper med rejäla sängar, som står för vad de är. Riktiga idealsängar förresten, me d bottnar som är precis lagom hårda för att vara nyttiga, - och precis lagom mjuka för att inte vara pinoläger.

Dessa sängar tillfredsställer det av Sängutredningen fastställda m i n i m i k r a v e t på bredd och längd. För att inte tala om att det går att sopa under sängen, utan att ådra sig ryggskott eller behöva hasa omkring på knäna. Dessa sängar står alltså i sängkammaren. Där folk kanske både har druckit och ätit och rökt och till på köpet suttit ner bäddarna.

Man kan fråga sig : Är detta den miljö som kan göra någon erotiskt intresserad? Vore det inte mera romantiskt med skilda sovrum? En vanlig invändning, i synnerhet från unga flickor.

Man ser det framför sig, hur de tänker sig det hela. När det blir sängdags gör unga frun raffinerad natt-make-up framför sitt antika toalettbord, borstar håret tills det skimrar som flytande guld, kryper i sitt himmelsblå drömnattlinne. Och väntar. Tills den äkta mannen höviskt knackar på dörren och tassar in. Iförd något raffigt och bredbrunrandigt. Varpå det vidtar en kärleksscen, som skulle få Ingemar Bergman att bli grön av avund. Visst är sådant tjusigt på film eller i en följetong. Men verkligheten talar ett annat språk.

Huvudproblemet är att sexualitet är ett så besvärande symptom att man tillgriper opraktiska lösningar – som kostar mer än det smakar. Skilda sovrum kostar pengar, mycket pengar. Oroliga familjer frågar sig idag: Har vi längre råd att vara erotiskt intresserade? Det ligger snubblande nära till hands att säga ”Nej”. Sanningen är dock den att det går fortfarande att leva billigt även i erotikens värld.

Det gäller att omsätta sina kunskaper om motpartens vanor med hänsyn till årstiden, väderleken o.s.v. Man måste kunna ställa dagens diagnos. Låt mig gå rakt på sak och belysa vad jag talar om. Vi tänker på en vintrig februarimorgon. Familjefadern gläntar på gardinen och rapporterar gråväder.

Den övriga familjen kryper längre ner under täcket och bereder sig på en långtråkig innedag. Rummet kräver nu detaljer som lättar upp stämningen. Far drar en fräckis som han hört på jobbet, och kliar sig på skäggstubben. En varm erotisk våg far genom rummet. Ja – resten måste jag naturligtvis överlåta åt er egen fantasi.
FÖR LITE ORDNING OCH REDA MÅSTE DET JUA VA !!!

Okänd källa – men,... har du läst detta är du säkert jätte intresserad av att läsa ”För mig till min brud i i tid” på grannbloggen
http://gobbabibliotheket.blogspot.com

No comments: